© Guy Delforge

Drie dagen werken in Nieuwstraat

Bornem -

Het wordt volgende week uitkijken in de Nieuwstraat in het centrum van Bornem. Drie dagen wordt minstens een deel van de straat afgesloten.

Maandag 20 september vanaf 6 uur wordt de Nieuwstraat afgesloten voor doorgaand verkeer tussen parking Dokter De Putterplein en de Kapelstraat omdat er zwaar materiaal wordt geleverd. Er geldt op dat moment ook een parkeerverbod in dat deel van de Nieuwstraat. In de loop van de namiddag wordt de straat terug vrijgegeven. Voertuigen die vanuit de Boomstraat de Nieuwstraat inrijden worden via het Dokter De Putterplein naar de Kapelstraat omgeleid.

Dinsdag 21 september wordt de grote bouwkraan op de hoek van de Nieuwstraat met de Kapelstraat verwijderd. Hiervoor wordt het kruispunt van de Kapelstraat met de Nieuwstraat afgesloten en is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Kapelstraat. Doorgaand verkeer vanaf de Stationsstraat wordt via het Kardinaal Cardijnplein omgeleid naar de Boormstraat. Het Dokter de Putterplein blijft bereikbaar via de Nieuwstraat vanuit de Boomstraat. Het eerste deel van de Nieuwstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer.

Donderdag 23 september vanaf 6 uur wordt er een kleinere kraan geplaatst op de hoek van de Nieuwstraat en de Kapelstraat. Doorgaand verkeer in de Kapelstraat blijft mogelijk. De Nieuwstraat wordt afgesloten tussen parking Dokter De Putterplein en de Kapelstraat. Voertuigen die vanuit de Boomstraat de Nieuwstraat inrijden worden via het Dokter De Putterplein naar de Kapelstraat geleid. gdb

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio