De politie verspreidde enkele beelden van de inbreker die half augustus toesloeg in een woning op de Grote Markt in Turnhout. 

De politie verspreidde enkele beelden van de inbreker die half augustus toesloeg in een woning op de Grote Markt in Turnhout. © RR

Politie zoekt inbreker die 3.500 euro stal

Turnhout

De politie regio Turnhout is op zoek naar een man die uit een woning boven een horecazaak op de Grote Markt in Turnhout 3.500 euro meenam.

De inbreker sloeg toe op dinsdag 17 augustus omstreeks 15.30u pal in het centrum van Turnhout. “Zonder dat iemand hem heeft opgemerkt, is de man in het appartement geraakt en kon hij 3.500 euro cash geld meenemen. Nadien is hij via een openstaand raam en een plat dak dat uitgeeft op een servitudeweg naast het gebouw vertrokken”, zegt een woordvoerder van de politie regio Turnhout. “Op camerabeelden is te zien dat de man na de diefstal is weggewandeld in de richting van het Zegeplein.”

De politie beschikt over vrij duidelijke beelden van de verdachte en verspreidde een opsporingsbericht in de hoop dat iemand de man herkent. Tips over de identiteit van deze man of andere nuttige informatie zijn welkom op het gratis nummer 0800.25.101. (bvdl)

opsporingen@politieregioturnhout.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio