Het ongeval gebeurde op woensdag 15 september op de E34 in de richting van Brugge. 

Het ongeval gebeurde op woensdag 15 september op de E34 in de richting van Brugge. ©  rr

Politie is op zoek naar getuige van dodelijk ongeval op E34 die mee wachtte op de hulpdiensten

Beveren -

De federale politie en het parket van Oost-Vlaanderen zijn op zoek naar een man die woensdagavond 15 september gestopt is op de E34 in Beveren in de richting van Brugge om eerste hulp te bieden aan een motorrijder na een motorongeval. De motorrijder werd aangereden en overleed aan zijn verwondingen

Op woensdag 15 september omstreeks 22.35 uur werd een motorrijder aangereden door een wagen op de E34 in Beveren in de richting van Brugge, ter hoogte van kilometerpaal 75.0. De motorrijder kwam zwaar ten val en is later aan zijn verwondingen overleden.

Na het ongeval is een man gestopt om hulp te bieden aan de motorrijder en heeft mee op de hulpdiensten gewacht. De man is achteraf vertrokken zonder zijn gegevens na te laten en vergat ter plaatse twee rode zakken met medisch materiaal.

De onderzoekers vragen aan deze persoon om zich te melden bij de politiediensten. Ook aan alle andere personen die getuige van het ongeval waren, wordt gevraagd om zich te melden bij de politiediensten. Dit kan via het gratis nummer 0800-30.300. Voor getuigenissen vanuit het buitenland is er het nummer +32 2-554.44.88. (red)

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER