Blijven Plakken met Zohra: “Het Antwerpse nachtleven was veel extravaganter”

Na anderhalf jaar hebben we het helemaal gehad met het leven op anderhalve meter en groeten met ons voeten. We verlangen, meer dan ooit, naar de goeie oude tijd dat je in Antwerpen nog overal kon “blijven plakken”. Niet alleen blijven plakken op café of aan de dansvloer, maar ook aan mekaar.

Onder de noemer ‘Blijven Plakken’ tekenden we daarom in elke gemeente van onze provincie de beste “plakverhalen” van de jaren 80 en 90 op. We verzamelen getuigenissen van toen, zoals deze van Zohra, DJ en in die jaren ook zangeres van 2 Fabiola. En we gaan een weddenschap aan met heel Antwerpen …

De weddenschap:

Plak mee & feest mee!

We boksten een supertoffe Plakmarathon in mekaar. Een virtuele versie van de kuskesdans, eigenlijk, waarmee je vrienden, familieleden en collega’s kunt laten weten dat je ze na dat ellendige anderhalve jaar nog steeds even graag ziet.

Krijgen we met die Plakmarathon minstens 50.000 mensen aan het “plakken”, dan geven we op vrijdag 15 oktober in elke gemeente in de provincie gratis vaten Bolleke! Doe je mee, dan krijg je sowieso een uitnodiging in je bus. Bovendien maak je kans op de hoofdprijs: een BBQ met vijftig vrienden bij Brouwerij De Koninck met Discobaar A Moeder achter de DJ-tafel!

Doe mee via gva.be/blijvenplakken

LEES OOK: Blijven Plakken met Slongs Dievanongs: “Op reggae sta ik als een zestienjarige te twerken”

LEES OOK: Blijven Plakken met De Ras en De Schele: “De Jean-Jacques van De Soete Naam Jezus, dat was een legende ”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio