Scoutsleden zijn nog volop aan het werk om alles tijdig klaar te krijgen. 

Scoutsleden zijn nog volop aan het werk om alles tijdig klaar te krijgen. © Chris Van Rompaey

Scouting Lier fuift met vijftiental dj’s op drie podia

Lier -

Scouting Lier organiseert, na twee jaar stilte, op vrijdag 17 september de negende editie van Super Trouper, een grote fuif met meer dan duizend bezoekers en drie stages.

Chris Van Rompaey

“We vullen drie podia met meer dan vijftien dj’s, waarbij alle muziekstijlen aan bod komen. De meeste constructies zijn helemaal zelf in hout gesjord, wat het evenement moet onderscheiden van een klassieke tentenfuif. Maar liefst tachtig medewerkers staan tijdens het feest paraat, terwijl veertig scoutsleiders er een hele week opbouwen”, zegt Simon Rastelli.


 

“Het ziet er naar uit dat deze eerste après-corona-editie heel wat volk op de been zal brengen. De eerste dag van de ticketverkoop vlogen er op enkele minuten maar liefst vijfhonderd toegangskaarten de deur uit. Super Trouper hanteert het Covid Safe Ticket en bezoekers moeten dus een geldig certificaat van vaccinatie of negatieve coronatest voorleggen. Tickets vanaf 10 euro zijn enkel online te koop.”

“Als grootste scoutsfuif in onze regio zetten we ook onze ecologische bril op. Scouts en Gidsen hebben respect voor de natuur: om onze afvalberg in te perken, kochten we maar liefst vijfduizend duurzame bekers aan, die we nadien nog jaren kunnen hergebruiken. In plaats van voorverkoopkaarten op papier te drukken, kopen onze bezoekers hun ticket online. Tot slot werken we voornamelijk met zuinige ledverlichting en promoten we het event exclusief online”, aldus Simon Rastelli.

De fuif vindt plaats op de scoutsterreinen aan de Marnixdreef 28 in Lier.


 MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio