©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

1 / 3
thumbnail:  
thumbnail:  
thumbnail:  

IN BEELD. Marc Noé leidt zijn eerste training na het ontslag van Maes

Na het ontslag van Peter Maes werd Marc Noé naar voren geschoven als de nieuwe, tijdelijke T1 bij Beerschot. De clubman stond donderdag voor het eerst voor de spelersgroep op het trainingsveld. Hij werd bijgestaan door de overige leden van de technische staf: Pieter Jacobs, Frank Dauwen en Patrick Nys. (nog meer foto’s onderaan)

Hannes Van Gael, Koen Frans

POLL. Vind jij het ontslag van Peter Maes bij Beerschot terecht?

“Marc koestert enorm veel liefde voor deze club, dat weet iedereen”, lichtte voorzitter Francis Vrancken woensdag de keuze voor Noé toe. “En als je lief je iets vraagt en je ziet ze graag, dan zeg je uiteraard ja. Hij wil de club steunen in deze moeilijk dagen en dat appreciëren wij enorm.”

LEES OOK: Het paars-witte bloed van Marc Noé: clublegende, klankbord en top als jeugdopleider

Ondertussen is Beerschot wel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, zo gaf Vrancken woensdag aan. “We zullen de komende dagen rustig de tijd nemen om te bekijken wie de nieuwe hoofdtrainer kan worden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ploegnieuws

Dom en Lemos kampen beiden met een spierblessure en trainen niet mee. Zij vielen maandag in de eerste helft al uit tegen STVV en zullen de match tegen KV Oostende niet halen. Ook Noubissi verscheen niet op het trainingsveld. De Smet ondervindt hinder aan de lies en traint individueel. Als De Smet niet fit geraakt, heeft Beerschot een probleem om zaterdag aan zes Belgen op het wedstrijdblad te geraken. Beloften Amine Belhadj (centrale verdediger) en Ilias Sebaoui (aanvallende middenvelder) trainen vandaag mee met de A-kern. De kans bestaat dus dat een van die twee zaterdag op het wedstrijdblad zal staan als zesde Belg.

Ex-Beerschotters Jimmy De Jonghe, Alpaslan Özturk en Octávio hebben op Instagram hun steun geuit voor Noé. “De persoon die elke kleine jongen beter maakte”, aldus De Jonghe.

 

 ©  Instagram

 

 ©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

 

 ©  Jan Van der Perre

MEER OVER K. Beerschot V.A.