De muziek werd aan het thema aangepast. 

De muziek werd aan het thema aangepast. © RR

Tuinfeest brengt bewoners Immaculata en hun familie samen

Edegem -

Ze hebben het een hele tijd moeten missen, maar de bewoners van WoonZorgCentrum Immaculata in Edegem hebben eens goed kunnen feesten met hun familie. Ook bezoekers van dienstencentrum Den Appel schoven aan bij het tuinfeest in hippiestijl.

Vorig jaar organiseerde WoonZorgNetwerk Edegem enkel een paellafeest voor zijn bewoners van Immaculata. Dit jaar mocht het opnieuw groter worden aangepakt met ongeveer 250 bewoners die hun familie konden uitnodigen. “We maakten er een gigantische barbecue van voor iedereen. We zijn blij dat we dit jaar opnieuw een groot tuinfeest konden organiseren voor de residenten en hun familieleden. Je ziet dat iedereen daar echt naar uitkeek”, vertelt Max Cassiers, woordvoerder van WoonZorgNetwerk Edegem.

De bewoners genoten met hun familie.

De bewoners genoten met hun familie. © RR

Vanuit dienstencentrum Den Appel zakten een vijftigtal klanten af. “Dit evenement toont aan dat het hele WoonZorgNetwerk Edegem kan samenwerken aan één project. Alle personeelsleden en vrijwilligers van Den Appel en Immaculata hebben hard gewerkt om alles tot in de puntjes voor te bereiden.”

Het tuinfeest stond in het teken van love, peace en rock-’n-roll. “We keerden terug naar de jaren ’60 met een barbecue afgestemd op de flowerpower en een liveband die rock-‘n-roll speelde.” (fisp)

De medewerkers van Immaculata bereidden het tuinfeest goed voor.

De medewerkers van Immaculata bereidden het tuinfeest goed voor. © RR

Families schoven mee aan tafel.

Families schoven mee aan tafel. © RR

De tuin van het woonzorgcentrum is ideaal voor evenementen.

De tuin van het woonzorgcentrum is ideaal voor evenementen. © RR

Het menu van de barbecue was op maat van de flowerpower.

Het menu van de barbecue was op maat van de flowerpower. © RR