Een vorige editie van de Pecha Kucha-avond met spreker Rudi Leys. 

Een vorige editie van de Pecha Kucha-avond met spreker Rudi Leys. © rr

Davidsfonds zoekt gepassioneerde sprekers voor presentatieavond

Putte -

Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis organiseert opnieuw een Pecha Kucha-avond. Een aantal gemotiveerde en gepassioneerde sprekers komt er korte presentaties geven over een zelfgekozen thema. Wie iets wil vertellen over zijn of haar hobby, passie of interesse krijgt er op vrijdag 22 oktober de kans voor in de Putse bib.

Kristof Van Rompaey

Pecha Kucha is een concept voor het houden van korte, creatieve presentaties. Sprekers krijgen twintig keer twintig seconden om te vertellen over hun gekozen thema. “Omdat we in een literaire omgeving vertoeven, willen we zeker enkele sprekers voorzien die over hun lievelingsboek komen vertellen”, zegt Davidsfonds-voorzitter Robby Goovaerts.

“Ook over jouw hobby, passie, gedrevenheid en interesses mag je komen spreken”, vult hij aan. “Je kunt gebruikmaken van een digitale fotoprojectie met twintig beelden of je kunt je lezing illustreren met andere materialen. Als spreker maak je het publiek warm voor jouw onderwerp. Wie zich geroepen voelt, mag zich altijd kandidaat stellen.”

De Pecha Kucha begint om 20u in de polyvalente zaal van de bibliotheek. De bib zorgt voor een infostand met boeken over de thema’s die aan bod komen. Davidsfondsleden die komen luisteren, betalen 3 euro. Sympathisanten betalen 5 euro. Inschrijven is verplicht.

www.putte.davidsfonds.be, 0494.51.56.31, putte@davidsfonds.net


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio