© BFM

Bromfietser (16) gewond bij ongeval in Wilrijk

Wilrijk -

Op de Krijgslaan in Wilrijk is een bromfietser (16) dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeval. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde op de Krijgslaan in Wilrijk ter hoogte van het kruispunt met de Gallaitlaan. Een 16-jarige bromfietser kwam er in aanrijding met een tegenligger.

De bromfietser reed van de Boomsesteenweg in de richting van Wilrijk en wilde linksaf de Gallaitlaan inrijden. Hij werd geraakt door een BMW die vanuit Wilrijk in de richting van de Boomsesteenweg reed. “Getuigen verklaarden dat de bromfietser op het kruispunt geen voorrang verleende, maar ook dat de tegenpartij vermoedelijk te snel reed”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom.

De jonge bestuurder van de bromfiets raakte bij de botsing ernstig gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis, hij verkeert niet in levensgevaar. De bestuurder van de BMW blies ‘alarm’, zijn rijbewijs werd voor drie uur ingetrokken. “De precieze omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht”, zegt de politie.

Door het ongeval was de straat een tijd afgesloten, de brandweer kwam brandstof opkuisen die uit de bromfiets gelekt was.


 

 © bfm

 (sare)

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio