Janice Racaj houdt goede herinneringen over aan het eerste Miss-wedstrijd. 

Janice Racaj houdt goede herinneringen over aan het eerste Miss-wedstrijd. © RR

Lintse vertegenwoordigt België in Miss Tourism World

Lint -

Na haar verkiezing tot eerste eredame van Miss Fashion mag Janice Racaj (21) uit Lint zich Miss Tourism Belgium 2022 noemen. Met deze titels wil ze duidelijk maken dat ook kleinere vrouwen het kunnen maken als model.

Voor Janice is het nog nagenieten van haar eerste ervaringen tijdens een Miss-verkiezing. Ze werd verkozen tot eerste eredame van Miss Fashion 2022 en ze pakte de titel van Miss Tourism. “Dit houdt in dat ik België mag gaan vertegenwoordigen in Engeland tijdens Miss Tourism World”, vertelt Janice.

Naamsbekendheid

Ook zal ze gedurende een heel jaar het gezicht worden van de kledingwinkel Global Fashion. Een mooie start van het palmares van de studente immobiliën en verzekeringen. Ze wil hiervan de volgende maanden toch enkele vruchten plukken. “Ik hoop met deze overwinning mijn platform op Instagram wat meer uit te breiden om meer naamsbekendheid te creëren. Ook hoop ik met mijn plaats te kunnen aantonen dat kleine meisjes ook geschikt zijn voor het modellenleven. Daarom wil ik zeker enkele modellenopdrachten binnenhalen als ‘kleiner’ model.” (fisp)