Optredens in cultureel centrum zijn opnieuw gestart

Aartselaar -

Het cultureel seizoen, alsook het cultureel centrum ’t Aambeeld aan de della Faillelaan 32 is opnieuw geopend. Maar dit seizoen zal een en ander toch nog een beetje anders dan in het verleden verlopen

Door de heropbouw van de zittribune is momenteel het aantal plaatsen in het cultureel centrum beperkt. Toch geeft de organisatie iedereen de raad om bij interesse toch zeker je naam op de wachtlijst te plaatsen. Afhankelijk van de werken en verdere versoepelingen kan op termijn mogelijk het maximum aantal toeschouwers omhoog. Personen op de wachtlijst worden dan door de administratie gecontacteerd.

Vermits de komende maanden mogelijk nog nieuwe coronamaatregelen zich opdringen worden momenteel de tickets voor alle voorstellingen ongenummerd verkocht. Medewerkers wijzen de toeschouwers op de dag van de voorstelling hun plaats aan.

Tribune of losse stoel

Bij voorstellingen met tribune en losse stoelen krijgt men de keuze tussen een zitplaats op de tribune of op de stoelen. Alle plaatsen worden aaneensluitend toegewezen. Rolstoelgebruikers en hun gezelschap krijgen een plaats die vlot bereikbaar is.

Personen die voor de voorstelling graag eerst nog iets willen drinken in de cafetaria krijgen bij aankomst een kaartje met een reservatienummer dat op de desbetreffende stoel moet gelegd worden.

Het programma voor het najaar ’21 is volledig klaar en staat ondertussen open voor verkoop. Ook voor het voorjaar ’22 staan al een aantal voorstellingen geprogrammeerd waarvoor men nu reeds tickets kan kopen. (jw)

www.aartselaar.be/seizoen-21-22-praktisch

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio