©  Isosport

Geen nieuws over positie trainer Maes na 1 op 21, enkel invallers op oefenveld Beerschot

Daags na de zesde nederlaag in zeven matchen (0-1 tegen Sint-Truiden), stonden de invallers van Beerschot op het oefenterrein voor een uitlooptraining. Zonder trainer Peter Maes. Die bleef in het Olympisch Stadion, maar dat zou niet ongebruikelijk zijn de dag na een wedstrijd.

tsfn, kofr

LEES OOK: Nieuw verlies tegen STVV: Beerschot in crisis met 1 op 21

De positie van hoofdtrainer Peter Maes is één van de gespreksonderwerpen op het Kiel, naast de dramatische 1 op 21 en de laatste plaats in het klassement. Dat er íéts moet veranderen, maakten de protesterende paars-witte supporters maandagavond aan de poorten van het Olympisch Stadion duidelijk. Maar voorlopig komt er geen nieuws over het al dan niet aanblijven van Maes.

LEES OOK: REACTIES. Maes: “Mijn positie? Dat is niet belangrijk”

Maes zelf bleef na affluiten koel onder de situatie. “Hoe het bestuur tegenover mijn positie staat? Daar wil ik liever niet over spreken. Dat doet er ook niet toe. Ik ben niet belangrijk. Beerschot is belangrijk.” Ook de spelersgroep houdt zich niet bezig met de positie van de trainer. “We weten hoe de voetbalwereld werkt, maar dit was geen ploeg die de trainer buiten wilde”, liet Jan Van den Bergh optekenen.

Maandagochtend bleef Maes gewoon op zijn bureau in het stadion van Beerschot. Assistenten Davy Heymans, Stefan Winters, Frank Dauwen en Patrick Nys namen de honneurs op het trainingsveld waar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws