Anky Van Wesenbeeck en Nick Van Linden gaan in zee met Wannes Kuyps om hun bedrijf Steel Dreams verder uit te bouwen. 

Anky Van Wesenbeeck en Nick Van Linden gaan in zee met Wannes Kuyps om hun bedrijf Steel Dreams verder uit te bouwen. © RR

Deuren- en ramenproducenten Anky en Nick maken hun stalen dromen waar en breiden verder uit

Essen, Kalmthout -

Het gaat goed met Steel Dreams, producent van unieke stalen deuren en ramen, in Essen. In vijf jaar tijd is het bedrijf al sterk gegroeid tot acht medewerkers en nu is het klaar om nog verder te groeien. Daarvoor werd een externe kracht aangetrokken.

Steel Dreams is het geesteskind van Anky Van Wesenbeek en Nick Van Linden. Zij richtten het bedrijf op in 2016 in Kalmthout. Nicks specialiteit ligt in het vaktechnische met een sterke focus op innovatie. Anky is de drijvende operationele kracht.

Samen legden ze al een mooie weg af en is hun bedrijf de kinderschoenen ontgroeid. Van Kalmthout verhuisden ze al naar een groter atelier in de Duiventorenstraat in Essen. Momenteel kunnen Nick en Anky rekenen op een enthousiast team van acht medewerkers.

Nick en Anky willen nu een groter, duurzaam en autonoom bedrijf uitbouwen. Daarvoor is een structureel en strategisch uitgewerkte toekomstvisie nodig. Daarvoor trokken ze Wannes Kuyps aan die beschikt over de nodige expertise en ervaring op het vlak van strategie, financiën en management. Hij investeert ook zelf in Steel Dreams.

Samen werkten ze een strategisch groeiplan uit voor de komende drie jaar. Zo wordt er onder andere geïnvesteerd in nieuwe toonzalen en burelen en zijn ze op zoek naar twee enthousiaste medewerkers.

 (ella)

www.steeldreams.be
Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio