Olivier en Dimitri zien in Hangar 27 een cultuurcentrum. 

Olivier en Dimitri zien in Hangar 27 een cultuurcentrum. © Filip Spoelders

Hangar 27 begint met eigen cultuuragenda

Edegem -

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kan de vernieuwde Hangar 27 van Edegem eindelijk al zijn troeven tonen. Zaakvoerders Dimitri Segers en Olivier Goossens beginnen daarom met een eigen culturele kalender ‘On Stage’.

Filip Spoelders

Precies een jaar geleden gaf het Lokaal Bestuur Edegem het beheer van Hangar 27 uit handen door Dimitri Segers en Olivier Goosens aan te stellen als concessiehouders. De gemeente wilde dat de zaal veel meer gebruikt zou worden. Dimitri en Olivier, zaakvoerders van barservice Solo Slim, profiteerden van de stille periode in de evenementensector om de hangar een complete make-over te geven. Maar sinds enkele maanden staan ze te springen om Hangar 27 te laten bruisen. Ze zijn helemaal klaar om er aan te beginnen.

Afterwork

“Edegem heeft geen cultuurcentrum en die leemte willen wij gaan opvullen. Daarom beginnen we deze week met onze eigen kalender ‘On Stage’. Een afterwork hoort hier zeker bij. Donderdag organiseren we onze eerste editie met dj Davidoff. De deuren openen om 18 uur en de avond duurt tot ongeveer 1 uur”, vertelt Dimitri Segers.

Op donderdag 14 oktober volgt er een tweede afterwork. Ondertussen komen op donderdag 23 september Mama’s Jasje en op vrijdag 14 oktober Pieter & Tine Embrechts naar Hangar 27 aan de Parklaan.

Naast de eigen agenda kan Hangar 27 eveneens gehuurd worden voor onder andere feesten en bedrijfsevenementen. “Bedrijven beginnen onze formules te ontdekken en de aanvragen voor huwelijken zitten ook plots in de lift. Deze week hebben we vier evenementen en volgende week drie. Het is aangenaam dat deze sector weer beginnen aan te trekken.”

Liefhebbers voor de afterwork en de optredens in Hangar 27 kunnen tickets bestellen via de website.

Huwelijksfeesten tot optredens vinden plaats in Hangar 27.

Huwelijksfeesten tot optredens vinden plaats in Hangar 27. © RR