Casserole Fermer 

Casserole Fermer 

“Kom op tijd en blijf hangen op Easywood”

Kalmthout -

“Kom op tijd en blijf hangen”, is de raad die de organisator van het festival Easywood geeft aan de maximum 400 toeschouwers die worden toegelaten.

“In overleg met de gemeente sluiten we ons terrein af. We laten op het buitenterrein 400 bezoekers toe. Je moet bij ons geen covid safe ticket voorleggen, afstand houden, buiten een mondmasker dragen of afstand houden. Dat geldt ook voor binnen in het zaaltje”, zegt Koen Van Saet, uitbater van café De Zoeten Inval en organisator van de zevende editie van Easywood.

“Op vrijdagavond openen we met Berelor, een heavy metalgroep uit Wuustwezel”, verklapt Koen Van Saet. “Dan komt Casserole Fermer, de Kalmthoutse rockband rond zanger Tijs Lion. De eerste avond sluit buiten af om 1u, maar dan gaat het feestje binnen nog verder met DJ Wafels. In het zaaltje van het café mogen we maximaal 200 mensen toelaten. Ook daar moet je geen mondmasker dragen of afstand houden op de dansvloer omdat Easywood een evenement is”, verduidelijkt Koen Van Saet.

“Zaterdagnamiddag gaat het terrein open om 14u en starten we met Colour, een nieuwe Kalmthoutse rockband. Vervolgens kan je The Sweepers en Pink Cadillac aan het werk zien. Uiteraard spelen The Eggs, de Kalmthoutse coverband die Easywood mee organiseert als laatste liveband. Het DJ-duo Bol.Marc komt daarna buiten plaatjes draaien en om 2 uur neemt DJ Stick binnen in het zaaltje over.” (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio