© REUTERS

Britney Spears gaat opnieuw trouwen

De Amerikaanse zangeres Britney Spears gaat trouwen met haar vriend Sam Asghari. Spears liet zondag op Instagram haar verlovingsring zien en schreef daarbij: “Ik kan het fucking niet geloven!”

Bron: BELGA, Guardian

De 39-jarige liet in juni in een emotionele getuigenis tijdens een rechtszaak rond haar curatele weten dat ze graag zou trouwen en een kind krijgen met Asghari, met wie ze vijf jaar samen is. Haar toezichthouders zouden haar dat onmogelijk hebben gemaakt.

Haar vader Jamie Spears, die dertien jaar lang curator was, liet uiteindelijk weten te willen aftreden en het voogdijschap helemaal op te willen heffen.

LEES OOK. Waarom Britney Spears mogelijk nog steeds niet helemaal vrij is, ook al vraagt haar vader om bewindvoering stop te zetten

Dit wordt het derde huwelijk voor Britney Spears, die in 2004 nog geen drie dagen getrouwd was met jeugdvriend Jason Alexander en later dat jaar in het huwelijk trad met Kevin Federline, met wie ze zoons Sean Preston en Jayden James heeft, die deze maand 16 en 15 worden. In 2007 scheidden Spears en Federline.

Leeuwin en koningin

De manager van Asghari laat aan Us Magazine weten: “Het stel heeft hun langlopende relatie vandaag officieel gemaakt, ze zijn erg geraakt door de steun, toewijding en liefde die mensen laten blijken.”

De ring heeft een diamant van vier karaat en is binnenin gegraveerd met “lioness”, leeuwin, omdat dat Asghari’s bijnaam voor Spears is. Dat verklaart juwelier Forever Diamonds NY.

Ashgari schreef bij een foto op Instagram: “Een ring geschikt voor een levensechte prinses, nu een koningin. We maken dromen één voor één waar.” (adb)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio