Team Umicore klaar voor de Mont Ventoux 

Team Umicore klaar voor de Mont Ventoux © rr

Umicore palmt de Mont Ventoux in

Olen -

138 fietsers en 12 wandelaars van het materiaaltechnologiebedrijf Umicore beklimmen op zaterdag 11 september de Mont Ventoux. Umicore kroont zich zo voor het eerst tot grootste deelnemende organisatie aan het unieke Sporta-event Mon Ventoux op en rond de wereldberoemde Kale Berg.

Wat voor Umicore ooit begon als een initiatief in Olen met 33 deelnemers is op korte tijd uitgegroeid tot een sportieve uitdaging voor 150 medewerkers van de sites in Olen, Hoboken, Brugge en Brussel. Umicore hecht veel belang aan het welzijn van haar medewerkers: verschillende teams organiseren sportmomenten tijdens de middagpauze en medewerkers kunnen met hun gezinsleden ook deelnemen aan tal van sportieve activiteiten.

“Dat we elke editie van Mon Ventoux met meer deelnemers naar Frankrijk afreizen is het mooiste bewijs van onze warme Umicore-familie”, meent Sara Van Reeth van Umicore. “Ondanks het afzien onderweg, genieten onze deelnemers echt van het samen sporten en het supporteren voor elkaar.”

De Olense stappers

De Olense stappers © rr

De Olense vestiging wordt onder meer vertegenwoordigd door de wandelaars Lore Van Gestel, Babette Vanberghen, Kristel Van Ostaeyen, Sara Vliegen en Kris Tolpe. “We zijn superblij dat je nu ook de Mont Ventoux te voet kan beklimmen. Zo kunnen we met onze fietsende collega’s mee afzakken naar Frankrijk. Naast de sportieve uitdaging kijken we enorm uit naar de sfeer. Met 14 directe collega’s wordt dit voor ons een echt teambuilding.”

Organisator Sporta zorgt ervoor dat iedereen veilig kan deelnemen door de verplichting van de Cavid Safe Pass en door de extra corona-maatregelen ter plaatse. (mph)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio