VRT-journalist Riadh Bahri werd vanochtend het slachtoffer van homohaat. 

VRT-journalist Riadh Bahri werd vanochtend het slachtoffer van homohaat. ©  Twitter

VRT-journalist Riadh Bahri aangevallen op straat: “Klap krijgen en vuile homo horen”

VRT-journalist en luchtvaartspecialist Riadh Bahri (33) is vanochtend aangevallen op straat. Bahri werd uitgescholden voor ‘vuile’ homo en kreeg daarna klappen en schoppen.

Wout Desmytere

“Hond uitlaten. Man vraagt de weg. Ik ben zo vriendelijk en naïef om te antwoorden. Klap krijgen. Schop krijgen. Ketting afgerukt en gestolen. Vuile homo horen. Beetje huilen in de straat. Boos zijn. En alweer moedeloos. Typische ochtend in Brussel. #TGIF ofzoiets zeker”, schrijft Riadh Bahri op zijn Twitterprofiel.

Het is niet de eerste keer dat Bahri iets dergelijks overkomt. In eerdere interviews vertelde hij al dat hij “alles al had meegemaakt, van spuwen tot achtervolgingen.”

Op sociale media krijgt de journalist veel steun. Hij tweette nog een korte update: “Ik heb geen zichtbare verwondingen. Pijn op de borstkas na een paar rake klappen, en schoppen. Wel diep onder de indruk nu. Dat vooral. En eigenlijk heel droef.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.