Prei om te knuffelen en sinaasappels met een knoopje: de favorieten van de Billie-redactie

Wie zegt dat wij niet voldoende groenten en fruit kopen? Deze spullen shopte de Billie-redactie de afgelopen weken bij elkaar.

Zwemmen in het fruit

 

Aafje, lay-out: “Mijn dochter koos deze bikini, omdat ze geen snoep lust en alleen maar vers fruit eet. Nee, dat geloof ik zelf ook niet. Ze vond ‘m gewoon mooi, en dat geloof ik dan weer wel.”

Name it, NKFZARAHA SET – bikini, 15,99 euro

zalando.be

Aaibare groentjes

 

Lise, adjunct-chef: “Je kan nooit te vroeg beginnen met leren wat er in de groente- en fruitpap zit. Baby Julien was alvast fan van dit mandje vol met pluche sla, champignons, tomaat …”

IKEA, Duktig, 8,99 euro

ikea.com

Eerste hulp bij courgettes

 

Lise, adjunct-chef: “Lang getwijfeld, uiteindelijk toch gekocht: een foodprocessor van Kitchen Aid. Veiliger en sneller dan de mandoline bovenhalen om groenten als courgette in perfecte plakjes te snijden, of wortelen te raspen. Ook deeg kan ie kneden en ’s morgens mixt hij m’n açai bowl supersmooth. En nadien kan alles de afwasmachine in.”

Kitchen Aid, foodprocessor, 169 euro

debijenkorf.be

Met een knoopje

 

Ann, eindredactie: “Gezonder ga ik van deze sinaasappels niet worden, maar vrolijk wel: ze staan beeldig op een jeansrokje.”

Lee, knotted resort shirt in piscine, 34,97 euro

eu.lee.com

Warme tinten

 

Hanne, redactrice: “Een winters kinderrokje met abstracte fruitvormen, mooi te combineren met (regen)laarsjes en een jas in een bijpassende aardetint.”

Mini Moon, Bobo Choses Fruits All Over midi skirt, 55 euro

minimoon.be

Fris besje

 

Aafje, lay-out: “Weet jij wat een boysenbes is? Een kruising tussen loganbes, braambes en framboos. Tot zover de les plantkunde. Het is ook een van de belangrijkste bestanddelen van Hugo Boss Woman Extreme, een parfum dat volgens de makers het zelfvertrouwen van de vrouw benadrukt. Meer moet dat niet zijn. Behalve dat het heel lekker ruikt, natuurlijk.”

Hugo Boss Hugo Woman Extreme, eau de parfum, 75 ml, 34,99

bol.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

MEER OVER Lifestyle