Zo’n 280 senioren zakten af naar GC Klein Boom voor de optredens van Steve Tielens, Lindsay en buikspreker mister Boulard. 

Zo’n 280 senioren zakten af naar GC Klein Boom voor de optredens van Steve Tielens, Lindsay en buikspreker mister Boulard. © rr

Putse seniorennamiddag oogst succes: “Zelfs even wachtlijst gehad”

Putte -

Zo‘n 280 senioren genoten voorbije dinsdag van de Putse seniorennamiddag in de Eventzaal van GC Klein Boom. Steve Tielens, Lindsay en buikspreker mister Boulard stonden er op het podium.“Deze eerste activiteit voor Putse senioren sinds corona was een schot in de roos”, zegt Seniorenschepen Nick Vercammen (Lijst Burgemeester).

Kristof Van Rompaey

“We vreesden dat deze meest kwetsbare groep nog niet graag met veel mensen samen zou zitten, maar dat was overduidelijk geen probleem”, vult Vercammen aan. “De inschrijvingen kwamen vlot binnen. Even was er zelf een wachtlijst, omdat we moesten bekijken hoeveel mensen er aanwezig mochten zijn volgens de op dat moment geldende maatregelen. De organisatie was fantastisch, in een mooie zaal met leuke optredens en gelukkige gezichten.”

Tijdens de pauze kregen de aanwezigen een stukje taart aangeboden. De schepen merkt op dat nieuwe senioren vaak nog over een drempel heen moeten om een eerste keer naar een seniorenactiviteit te komen. “Maar ook zij zijn meer dan welkom”, benadrukt hij. “Iedereen kan de benen komen strekken tijdens onze dansnamiddag op 14 oktober. Gene Thomas en de Real time Band zorgen er voor de sfeer.”MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio