De mensen van vzw Vejel Goes Retro zijn klaar voor Vejel Op Volle Toeren. 

De mensen van vzw Vejel Goes Retro zijn klaar voor Vejel Op Volle Toeren. © AF

Vejel Op Volle Toeren mag feestje bouwen met De Romeo’s en Laura Lynn

Laakdal -

Vejel Op Volle Toeren kan definitief plaatsvinden op zaterdag 25 september in sporthal Kwade Plas. De organisatoren van Vejel Goes Retro kregen groen licht van het gemeentebestuur. Dankzij het Covid Safe Ticket kunnen muziekliefhebbers zoals vanouds zingen en dansen met De Romeo’s, Yves Seghers, Laura Lynn en DJ Sven Ornelis.

Annelies Frederickx

“We hebben groen licht gekregen voor onze tweede editie van Vejel Op Volle Toeren”, haalt Gunther Schroven van Vejel Goes Retro opgelucht adem. “Om het evenement veilig te laten verlopen, zullen de feestgangers een Covid Safe Ticket moeten voorleggen. Dat brengt uiteraard meer werk met zich mee voor ons als organisatie, maar we passen het programma aan. Zo zullen de deuren al opengaan om 17u in plaats van om 19u.”

“We hebben DJ Jakke bereid gevonden om tussen vijf en zeven verzoekjes te draaien”, zegt Schroven. “Daardoor zal de sfeer er ongetwijfeld al meteen inzitten. Onze line-up is weer een ideale mix met De Romeo’s, Laura Lynn, Yves Seghers en DJ Sven Ornelis. Al deze artiesten lagen vorig jaar vast voor de uitgestelde editie, maar ze hebben gelukkig allemaal opnieuw bevestigd. Zo belooft het opnieuw een memorabele avond te worden voor de negenhonderd feestvierders.”

De opbrengt van Vejel Op Volle Toeren gaat ook nu weer naar goede doelen in Laakdal. “Na de eerste editie konden we opvangcentra voor mensen met een beperking steunen en ook Dennenoord voor de aankoop van een speeltuintoestel voor kinderen met een beperking.”

www.vejelgoesretro.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio