© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Alsnog vaccin oppikken dichtbij huis in ’t Gasthuis

Wijnegem -

Inwoners van de Eerstelijnszone Voorkempen die nog geen vaccin ontvingen, krijgen in september de kans om zich nog op verschillende locaties in de eerstelijnszone te laten vaccineren. Inwoners van Wijnegem kunnen dat nu dinsdag 14 september doen in ‘t-Gasthuis.

Tijdens dit project is er op verschillende momenten en locaties een infosessie voorzien voor mensen die zich nog niet lieten vaccineren of mensen die nog twijfelen. Een mobiel vaccinatieteam is aanwezig om diezelfde dag nog mensen te vaccineren indien ze dit wensen.

Als inwoner van Wijnegem kan je in GC ‘t Gasthuis op dinsdag 14 september om 10 uur de infosessie bijwonen en je eventueel laten vaccineren. Registreer je eerst via de website of telefonisch via het callcenter (03 201 50 40, van maandag tot zaterdag tussen 9 en 13 uur) of je kan je ter plaatse aanmelden voor de infosessie en/of een vaccin.

Een opvolgmoment voor de tweede prik Pfizer staat 21 dagen later gepland op dezelfde locatie.

Nu iedereen een uitnodiging heeft ontvangen, kan ELZ Voorkempen terugblikken op een succesvolle vaccinatiecampagne. Maar liefst 92.016 inwoners uit de gemeenten Brecht, Malle, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel vonden hun weg naar het vaccinatiecentrum in Malle, goed voor zo’n 83,12% van de totale bevolking uit de regio. 90,31% van alle volwassen Wijnegemnaren zijn reeds volledig gevaccineerd.

(jaa )

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio