Vincent en Dominique zijn trots op hun nieuwe viswinkel. © Filip Spoelders

Clatervis opent nieuwe winkel enkele meters verder van oude zaak

Hove -

Maar enkele meters van hun oude zaak verwijderd, hebben Dominique Theerens en haar zoon Vincent Claesen hun nieuw vishandel geopend. Clatervis bevindt zich voortaan op de hoek van de Kapelstraat en de Vincent Bavaisstraat.

Filip Spoelders

Waar tot begin deze zomer zich nog café ’t Nief Hoekske bevond, huist nu de moderne viswinkel Clatervis. Nadat Vincent eerder dit jaar had besloten om de zaak van zijn ouders over te nemen, richtte hij zijn vizier op een nieuwe locatie. “Na 25 jaar was onze oude winkel op. Het is een verademing om onze klanten nu in een winkel met veel licht en ruimte te kunnen ontvangen. Het doet me ook veel plezier dat moeder zich hier meteen thuis voelt”, reageert Vincent opgetogen.

De omgeving mag dan anders zijn, de troeven van Clatervis blijven dezelfde. “Kwaliteit en zelfbereide gerechten blijven voor ons uiterst belangrijk. Daarvoor zijn we bij onze klanten ook bekend. We hebben ons vers visaanbod nog wat uitgebreid, onder meer met rode poon. Onze klassieke schotels zoals paella, paling in het groen en lasagne hebben we aangevuld met een koude couscoussalade en vol-au-vis. Onze soepen en dagschotels blijven we ook aanbieden. En op bestelling maken we kreeft- en zeevruchtenschotels.”

Vernevelaar

Om de vis de hele dag door fris te houden, investeerden Vincent en Dominique in een vernevelaar. “Onze vis wordt doorlopend verneveld. Aangezien wij op weekdagen tot halfzeven open zijn, willen wij klanten ook na hun werk een fris ogende zeebaars of dorade aanbieden. Daarvoor dient dit systeem.”

Vincent wil de familiezaak nog vele jaren verder zetten. “Mijn vader kan genieten van zijn pensioen nu ik in de zaak ben gestapt. Het is trouwens heerlijk om vast te stellen dat de klanten ons gewoon bij onze voornaam noemen. Wij zijn en blijven Dominique en Vincent van de viswinkel.”

MEER OVER Ondernemen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio