©  ISOPIX

Hailey Bieber laat zich van haar sexy kant zien in nieuwste campagne Jimmy Choo

Hailey Bieber en Jimmy Choo. Op het eerste gezicht lijkt het niet meteen een gedroomde combinatie: de vrouw van zanger Justin Bieber hult zich het liefst in stijlvolle loungewear, terwijl Jimmy Choo resoluut kiest voor sexy en uitdagend. Wie de foto’s bekijkt, beseft al snel dat ze bij elkaar horen.

Lien Lammens

Hailey Bieber, de vierentwintig jarige vrouw van de Canadese zanger Justin Bieber, gaat het liefst de deur uit in een comfortabele joggingbroek, een ruimzittende blazer of een sportieve legging met bijhorende cropped top. Een stijl die mijlenver weg ligt van wat Jimmy Choo doorgaans de catwalk opstuurt.

 

 ©  ISOPIX

Maar toch hebben ze elkaar gevonden in de nieuwste campagne voor het merk. Zo trok de Amerikaanse een wel heel hoog uitgesneden bodysuit aan in combinatie met een paar zuurstokroze pumps. Of uw aandacht naar de schoenen of naar de ravissante verschijning van Bieber gaat, mag u zelf bepalen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Lifestyle