De nood aan nieuwe medewerkers bij Lidl is zeer groot. 

De nood aan nieuwe medewerkers bij Lidl is zeer groot. ©  ISOPIX

Lidl opent drie nieuwe supermarkten en zoekt tientallen medewerkers

Mechelen, Willebroek, Zemst -

Lidl opent de komende maanden drie nieuwe winkels in Mechelen, Willebroek en Zemst. Daarvoor zoekt de supermarktketen tientallen nieuwe medewerkers. “Mechelen is een knelpuntregio”, zegt woordvoerster Isabelle Colbrandt.

Sven Van Haezendonck

“De nood aan nieuwe werkkrachten in de Mechelse regio is zeer groot. Dat komt onder meer omdat we er in korte tijd veel nieuwe winkels openen”, vertelt de woordvoerster. De eerste opent op woensdag 27 oktober op de Dendermondsesteenweg in Willebroek. “Daar hebben wij een nieuwe supermarkt van 1.300 vierkante meter gebouwd voor het oude filiaal van 800 vierkante meter, waar we ons magazijn van maken”, legt Colbrandt uit.

De tweede supermarkt opent een dag later, op donderdag 28 oktober in het nieuwe winkelpark Malinas in Mechelen-Noord. “De winkel in Malinas is na Nekkerspoel en Muizen al onze derde in de stad.” In het voorjaar van 2022 mogen de inwoners van Zemst zich verheugen op een gloednieuwe vestiging van 1.400 vierkante meter groot”, vertelt Isabelle Colbrandt. Voor de winkel op de Brusselsesteenweg die op woensdag 23 februari 2022 de deuren opent, is de oude afgebroken.

“Om de bestaande ploeg te versterken, zoeken we voor al die winkels nog tien tot vijftien medewerkers”, zegt Colbrandt. Om die te vinden, rijdt Lidl rond met een jobbus. Sollicitanten kunnen zo meteen in gesprek gaan met hun toekomstige leidinggevende. Personeelsleden die zelf een nieuwe collega aanbrengen, krijgen tijdelijke een hogere bonus van 750 euro bruto.

MEER OVER Bedrijven Mechelen

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio