De E313 ter hoogte van Wommelgem (themabeeld).

De E313 ter hoogte van Wommelgem (themabeeld). ©  bfm

Drie weekends hinder door wegenwerken op E313 ter hoogte van Wommelgem

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert deze maand drie weekends werken uit op de E313 ter hoogte van Wommelgem. Het verkeer richting Hasselt kan tijdens de werken hinder ondervinden.

Bron: BELGA

De brugvoegen ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Wommelgem zijn aan vernieuwing toe. Daarom worden komend weekend, maar ook de weekends van 18 en 19 september en 25 en 26 september herstellingswerken uitgevoerd.

Tijdens de werken moet het verkeer richting Hasselt overdag over twee rijstroken passeren, ‘s nachts wordt dit teruggebracht naar één rijstrook. Bovendien geldt in de werfzone een maximumsnelheid van 70km/u. De werken vatten steeds aan op vrijdagavond om 20 uur en worden afgerond tegen maandagochtend 5 uur.

Het op- en afrittencomplex blijft maximaal bereikbaar tijdens de werken. Enkel komend weekend wordt de oprit van 21u tot 9u afgesloten. Richting Antwerpen wordt geen hinder verwacht.

Doordat de werken weersgevoelig zijn, is een wijziging aan de huidige planning steeds mogelijk. Wegen en Verkeer verwijst voor de meest actuele informatie over de werken in Wommelgem naar deze websiteblg