Janssens volgt de liefde naar Noorderwijk. 

Janssens volgt de liefde naar Noorderwijk. © RR

Steve Janssens verlaat Olense gemeenteraad

Olen -

Steve Janssens, gemeenteraadslid voor O1, heeft zijn afscheid aangekondigd uit de Olense gemeenteraad. Aan het einde van de gemeenteraad maakte hij zijn vertrek zelf bekend.

“De afgelopen jaren zat ik hier met een hart voor Olen. Ook vandaag volg ik mijn hart en brengt de liefde mij naar Noorderwijk (Herentals)”, sprak een geëmotioneerde Steve Janssens. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral ingezet voor verenigingen, het lokale coronabeleid en met veel aandacht voor het beleid rond holebi’s. “Dit blijf ik ook doen na mijn vertrek uit de gemeenteraad. Hetzelfde engagement, maar vanuit een andere rol. Vanuit het partijbestuur blijf ik me ook mee inzetten voor Olen.”

Het ontslag van Janssens tijdens de online gemeenteraad kwam voor velen als een verrassing.

Het ontslag van Janssens tijdens de online gemeenteraad kwam voor velen als een verrassing. © Marc Peeters

Johan Wouters, eerste opvolger voor O1, zetelt sinds 2019 in het Bijzonder Sociaal Comité. Johan was in het verleden voorzitter van de Olense cultuurraad. Hij wenst zich in het Bijzonder Sociaal Comité te blijven engageren. Koen Laenen, tweede opvolger, zal Steve vanaf oktober opvolgen in de gemeenteraad. Hij was tijdens de vorige legislatuur Afgevaardigd Bestuurder van het Autonoom Gemeentebedrijf Olen. (mph)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio