© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

22-jarige voor de rechter na vechtpartij in discotheek Carré

Willebroek

De 22-jarige Dilbekenaar Dorian D.C. stond in de rechtbank terecht na een vechtpartij in discotheek Carré in Willebroek. Tijdens een avondje stappen kreeg hij het aan de stok met een andere bezoeker. 

“Volgens het slachtoffer en zijn vriendin viel D.C. het meisje lastig”, aldus openbaar aanklager Lieselotte Claessens. “Er ontstond een schermutseling waarbij D.C. een kopstoot uitdeelde aan het slachtoffer, met een bloedende wonde in het gezicht tot gevolg.”

Volgens de beklaagde viel hij het meisje helemaal niet lastig en was er ook geen sprake van een kopstoot. Hij wilde zich naar eigen zeggen net beschermen tegen het agressieve gedrag van de andere bezoeker en weerde daarom zijn gezicht af. Hij betaalde intussen wel een schadevergoeding.

Het parket vordert een opschorting van straf, gekoppeld aan een cursus agressiebeheersing. De rechter verzette zich daar niet tegen, maar adviseerde D.C. wel om minder alcohol te drinken tijden het uitgaan. Een definitief vonnis volgt op 29 september. (svds)

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio