©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Eleke op huurbasis naar Turkije, Vancamp en Mboko verlaten Beerschot

Naast de inkomende transfers op deadline day van Moises Caicedo en Mauricio Lemos zijn er ook drie spelers die de poorten van het Olympisch Stadion achter zich dicht trekken. Jorn Vancamp en Ayrton Mboko verlaten de club voorgoed. Blessing Eleke vertrekt op huurbasis.

havg

Vancamp en Mboko, allebei sinds 2018 bij Beerschot, speelden nog geen officieel duel dit seizoen en hun contract werd in onderling overleg ontbonden. Beide spelers lagen nog tot aan het einde van dit seizoen onder contract en kunnen nu dus elders tekenen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Flankverdediger Mboko kwam aan 20 officiële duels voor de club. Vancamp speelde in totaal 38 duels voor de Kielse Ratten. Vorig seizoen werd de offensieve pion uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven.

Eleke naar Turkije

Blessing Eleke vertrekt ook, maar dan op huurbasis. De Nigeriaanse spits was sinds de komst van Shankland verder gedaald in de pikorde en mag nu elders op zoek naar speelminuten. Hij vond tot aan het einde van dit seizoen onderdak in de Turkse tweede klasse bij Genclerbirligi. Die club bedong ook een aankoopoptie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.