©  ISOPIX

Beerschot huurt op de valreep Moises Caicedo van Brighton

Beerschot heeft met Moises Caicedo nog een extra middenvelder gevonden. De 19-jarige Ecuadoraanse international komt over van Brighton & Hove Albion en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd. Caicedo vierde vorige week nog zijn debuut voor de Engelse club in de League Cup, maar moet nu bij Beerschot meer speelminuten verzamelen.

sks, thst

“Dit is voor Moises een goede stap in zijn carrière om zich verder te ontwikkelen”, zegt technisch manager Sander Van Praet op de website van de club. “Hij kan bij Beerschot ervaring opdoen als controlerende middenvelder. Caicedo is een intelligente speler met goede passing en een goed schot.”

Caicedo kwam vijf keer uit voor de nationale ploeg en was daarin goed voor één doelpunt. Tijdens de interlandbreak keerde hij terug naar Ecuador waar hij drie wedstrijden zal afwerken met de nationale ploeg tegen Paraguay, Chili en Uruguay. Nadien sluit hij aan bij de groep.

Op het Kiel probeerden ze ook nog een verdediger te halen. De 29-jarige Argentijnse centrale verdediger Esteban Burgos van de Spaanse tweedeklasser Eibar stond lange tijd op de radar, maar de onderhandelingen verliepen zeer moeizaam. Een akkoord werd niet meer bereikt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.