Officieel: KV Kortrijk haalt Marokkaan Rachid Alioui binnen om Chevalier te vervangen

KV Kortrijk heeft dinsdag Rachid Alioui aangetrokken, een Marokkaans-Franse aanvaller die overkomt van Angers. Hij moet mee het vertrek opvangen van Teddy Chevalier, die eerder op de dag naar Moeskroen verhuisde. De Kerels huren de aanvaller, met optie tot aankoop.

Bron: BELGA

De 29-jarige Alioui kwam vorig seizoen door “ernstige ziekte” slechts een keer in actie in de Ligue 1. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen toonde hij op de terugweg te zijn door in oefenduels met Angers drie keer te scoren. 

Alioui speelde tot hiertoe 79 wedstrijden in de Ligue 1 en 132 in de Ligue 2. De aanvaller kwam ook al tien keer uit voor de Marokkaanse nationale ploeg (tussen 2014 en 2019). 

“KV Kortrijk is fier deze transfer te kunnen melden en wenst Rachid Alioui het allerbeste bij zijn nieuwe club waar hij ongetwijfeld meteen zal worden opgenomen binnen onze familiale spelersgroep”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Kortrijk

MEER OVER VOETBAL