Deelnemers tonen hun tricks in een filmpje van 2 minuten. 

Deelnemers tonen hun tricks in een filmpje van 2 minuten. © Tommy Maes

Ramp?Zalig! organiseert online-editie

Mol, Balen, Dessel, Retie, Geel, Laakdal, Meerhout -

Jeugdhuis Tydeeh en de dienst jeugd en sport van Mol daagt jonge skaters uit om deel te nemen aan ‘Ramp?Zalig! ONLINE-skate editie’. In plaats van een fysieke wedstrijd is het een online-uitdaging, waarbij deelnemers hun tricks via een filmpje van 2 minuten moeten tonen.

‘Ramp?Zalig! ONLINE – skate editie’ is een samenwerking van de dienst jeugd en sport van de gemeente Mol, jeugdhuis Tydeeh en de gemeenten/steden Balen, Dessel, Retie, Meerhout, Laakdal, Geel en Lommel.

Voor de derde editie van Ramp?Zalig! wordt gekozen voor een online-wedstrijd. Skaters die jonger zijn dan 25 jaar moeten zich daarbij tijdens het skaten in beeld brengen en het filmpje voor 8 oktober naar Rampzaligonline@gmail.com sturen. Een jury beslist wie wint.

Het ingezonden filmpje duurt maximum 2 minuten per deelnemer en de deelnemers moeten zichzelf helemaal in beeld brengen. Er zijn twee categorieën: beginners en gevorderden. Beginners moeten in hun filmpje hun beste tricks tonen. Gevorderden brengen zeven tricks naar keuze en een freestyle. De jury houdt daarbij rekening met de moeilijkheidsgraad.

Op 8 oktober krijgen de juryleden een week de tijd om de filmpjes te bekijken en te beoordelen. Op 16 oktober om 14u maakt de jury de winnaars bekend aan jeugdhuis Tydeeh. (mto )

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio