Sportpaleis heropent op zaterdag 18 september: “Belangrijke stap naar herstel”

Antwerpen -

Na de Lotto Arena het voorbije weekend zal binnenkort ook het aanpalende Sportpaleis weer de deuren openen nu de coronamaatregelen dat mogelijk maken. De grootste concertzaal van ons land zal vanaf 18 september zowel evenementen met beperkte capaciteit en mondmaskerplicht huisvesten als Covid Safe evenementen waar een mondmasker of afstand houden niet nodig is. De organisatoren van de evenementen beslissen daar telkens zelf over, stelt de Sportpaleis Group.

Wouter van BiezenBron: Belga

Het heropeningsevenement van het Sportpaleis op zaterdag 18 september wordt hardstyleconcept ‘Reverze 2021, Wake of the Warrior’. Bezoekers zullen over een Covid Safe Ticket moeten beschikken. Ook een week later bij ‘Moose Bar XXL’ zal de Covid Safe-procedure worden gevolgd, net als bij de twee geplande concerten van Elton John in oktober.

“De nieuwe fase in het verder versoepelen van de coronamaatregelen is voor onze sector en voor onze zalen van enorm belang”, vindt Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleis Group. “Hiermee is de crisissituatie nog niet helemaal van de baan, maar het is een belangrijke stap naar het herstel van onze sector. Wij zijn uitermate verheugd dat we ons publiek opnieuw in het Sportpaleis mogen ontvangen. Het laatste evenement voor de coronacrisis was een Reverze party. Het is dan ook erg symbolisch dat ook het eerste evenement na de crisis opnieuw een (uitgestelde) Reverze party zal zijn.”

Het Sportpaleis stelt dat ticketkopers steeds per mail op de hoogte worden gebracht van welke scenario werd gekozen – Covid Safe Ticket of niet – en wat dan de concrete instructies zijn. “Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om zich naar deze regelgeving te conformeren”, klinkt het nog. “De Sportpaleis Group kan om logistieke redenen in geen van haar zalen een testmogelijkheid voorzien.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio