© Ella Vandenbussche

Ticketverkoop nieuwe seizoen CC Schoten van start: tweehonderd toeschouwers in De Kaekelaar toegelaten

Schoten -

Vanaf woensdag 25 augustus klokslag 12 uur kan je tickets aanschaffen voor de theatervoorstellingen, concerten en veel meer moois dat Cultuurcentrum Schoten te bieden heeft in het nieuwe seizoen. De grote zaal De Kaekelaar mag al voor de helft gevuld worden: met tweehonderd toeschouwers dus.

Online is nog steeds de snelste, gemakkelijkste én veiligste manier om je tickets te reserveren. Het nieuwe seizoen is er eentje om naar uit te kijken met onder meer de komst van De Frivole Framboos, Gunther Neefs, Theater Zuidpool, Warre Borgmans, Johan Petit, De Beren Gieren en Adriaan Van den Hoof en Stef Bos.

De komende dagen wordt het culturele leven op gang getrokken met een aperitiefconcert (29/8) Schubert in het West-Vlaams door Wannes Capelle met Nicolas Callot, een optreden van het Desguin Kwartet (29/8) en de Belpop Bonanza Quiz (17/9).

n Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben. Zondag 7 november mee te maken in De Kaekelaar.

n Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben. Zondag 7 november mee te maken in De Kaekelaar. © RR

“Op basis van de nieuwe maatregelen starten we onze ticketverkoop met een maximum capaciteit van tweehonderd toeschouwers (50% van zaalcapaciteit) in De Kaekelaar”, aldus CC-directeur Veerle Anthonis.

“Vanaf oktober zijn er nieuwe versoepelingen gepland. Als we onze maximum capaciteit kunnen verhogen, spreken we eerst de wachtlijsten aan. Zet je dus zeker op de wachtlijst als een voorstelling uitverkocht is. Wij bellen of mailen je zodra er vrije plekken zijn. Daarna zetten we de overige tickets in verkoop.”

“Je kan maximum 6 tickets per voorstelling reserveren. Deze tickets zijn ongenummerd. Per voorstelling voorzien wij genummerde plaatsen voor jouw reservatie volgens de maatregelen van dat moment. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van mogelijke versoepelingen en van de geldende maatregelen. (jaa )

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio