De dealer had zijn koopwaar verstopt in de voorvork van zijn fiets. 

De dealer had zijn koopwaar verstopt in de voorvork van zijn fiets. © Politie Antwerpen

Dealer verstopt cocaïne in fiets

Merksem, Wijnegem -

Een 34-jarige dealer is afgelopen weekend door de Antwerpse politie op heterdaad betrapt toen hij cocaïne aan het verkopen was in Merksem. Bij controle bleek dat de man zijn koopwaar in de voorvork van zijn fiets had verstopt. Ook in Wijnegem kon de politie twee minderjarige dealers vatten. Zij verstopten de dosissen cocaïne dan weer in hun onderbroek.

nelo

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van regio Noord heeft een deal vastgesteld in de Winkelhaakstraat in Merksem. “De verkoper had zijn koopwaar verstopt in de voorvork van zijn fiets”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “In totaal werden er twaalf dosissen cocaïne in beslag genomen bij de illegale verdachte.”

Hetzelfde team merkte afgelopen weekend ook twee minderjarigen – beiden 17 – op een bromfiets op. “Zij hadden meer interesse voor hun gsm dan voor het verkeer”, aldus Migom. “De twee werden gevolgd tot in Wijnegem en werden nadien onderschept na het leveren van cocaïne aan een klant. Ze hadden zes dosissen in hun onderbroek verstopt.”

Bij hen thuis werd 1.000 euro en luxekledij in beslag genomen. Ook hun bromfiets mochten ze bij de politie achterlaten.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio