Jan en Eva spelen donderdag in Lint. 

Jan en Eva spelen donderdag in Lint. © RR

Edegems duo brengt live muziek in Lintse zomerbar

Lint -

Om aan het einde van de zomervakantie nog een sfeervol optreden mee te pikken, organiseert zomerbar L’Indenhof donderdag een liveconcert van Jan Kerckhofs en Eva Blom.

De Lintse zomerbar brengt deze vakantie, ondanks het mindere weer, extra leven naar het gemeentepark. Voor de tweede maal deze zomer doet het dit met de organisatie van een optreden. Edegemnaren Jan Kerckhofs en Eva Blom, die enkele jaren geleden succes oogsten met hun Tribute to Tomorrowland, zullen voor het eerst sinds corona weer samen optreden.

“Voor mij gaat het één van de eerste optredens zijn. Ik heb wel wat alternatieve optredens gedaan zoals livestream maar dit is niet het echte werk”, vertelt muzikant Jan Kerckhofs, die ook bij de band Blue Jean Baby, speelt. “Ik ben blij dat ik samen met Eva dit optreden kan brengen, vooral omdat het in de buurt is. De gasten mogen zich verwachten aan een akoestisch optreden met een gitaar, een piano en twee stemmen. We spelen ons klassiek repertoire met covers. We hebben de afgelopen maanden de tijd gehad om deze een beetje te vernieuwen en op punt te stellen.”

Het gratis optreden in L’Indenhof aan de Kardinaal Cardijnlaan vangt donderdag om 20 uur aan. (fisp)