Lotto Arena opent opnieuw de deuren

Antwerpen -

De laatste show in de Lotto Arena dateert van 7 maart 2020. Na meer dan ander half jaar opent de Lotto Arena de deuren vanaf morgen (zaterdag) weer open. Het eerste evenement dat weer zal plaats vinden in de arena is de K3 Show. Dit is trouwens de allerlaatste kans voor fans om Klaasje op het podium te zien.

De voorbije dagen werd in de Lotto Arena alles in gereedheid gebracht om bezoekers op een veilige en comfortabele manier te verwelkomen. In de arena is op meerdere plaatsen handgel beschikbaar en tussen elke reservering is ook een social distance seat voorzien. Ook is er extra aandacht voor het ventileren van de foyers en de arena zelf. Aan bezoekers wordt via het intern televisiekanaal ter plekke gevraagd om de huidige coronamaatregelen te respecteren. Dit betekent het mondmasker dragen, handen wassen en afstand houden.

“Het Sportpaleis Group team is dan ook enorm tevreden dat de deuren opnieuw opengaan. Het wordt om een weekend om nooit meer te vergeten!”, klinkt het.  

In de Lotto Arena ontvangt Studio 100 de fans van K3 voor een onvergetelijke nieuwe show met Klaasje, Marthe en Hannah. De show is de allerlaatste kans voor fans om Klaasje op het podium te zien. Zij neemt later dit jaar afscheid van K3.

LEES OOK: OVERZICHT. Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen vanaf 1 september

Optreden van K3 in de Ethias arena. De shows zijn het laatste optreden van Klaasje met Hanne en Marthe.

Optreden van K3 in de Ethias arena. De shows zijn het laatste optreden van Klaasje met Hanne en Marthe. ©  Marc Gysens

Vastgoed

Jobs in de regio