Turnhout trekt voor de vaccinatie de wijken in. 

Turnhout trekt voor de vaccinatie de wijken in. ©  WOAD

Vaccinatiecampagne trekt de wijken in

Turnhout -

De Eerstelijnszone Kempenland installeert een mobiele vaccinatiepost in enkele Turnhoutse wijken. “We willen de twijfelaars of wie net terugkeerde van een buitenlandse reis op deze manier nog bereiken”, zegt ondervoorzitter Luc Op de Beeck.

Ook voor wie minder mobiel is, kan de mobiele post een oplossing bieden. De deur van deze vaccinatiepost staat open voor iedereen die twaalf of ouder is. In de mobiele vaccinatiepost wordt zowel Pfizer als het Janssenvaccin aangeboden.

De mobiele vaccinatiepost staat maandag 6 september van 18 tot 20u in het nieuwe buurthuis van ’t Stokt, Hertoginstraat 39, dinsdag van 18 tot 20u in De Korporaal in Campus Blairon, woensdag 8 september van 15 tot 17u in ’t Antwoord, Otterstraat 114, zaterdag 11 september van 14 tot 16u in ’t Geburt, Merodecenter 9, woensdag 15 september van 15 tot 17u in het lokaal dienstencentrum, Albert Van Dyckstraat 10, donderdag 16 september van 18 tot 20u in de kerk De Blijde Boodschap in de Parkwijk en zaterdag 18 september van 14 tot 16u in Villa Mescolanza, Begijnenstraat 39. gvn

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio