Bryan Cranston, voor eeuwig en drie dagen Walter White uit ‘Breaking bad’, voegt zich bij de indrukwekkende cast van de nieuwe Wes Anderson. 

Bryan Cranston, voor eeuwig en drie dagen Walter White uit ‘Breaking bad’, voegt zich bij de indrukwekkende cast van de nieuwe Wes Anderson. ©  REUTERS

Bryan Cranston, bekend van onder andere ‘Breaking bad’, is de nieuwste toevoeging aan heuse sterrencast van nog titelloze Wes Anderson-film

Zijn tragikomedie The French dispatch moet nog naar behoren in de zalen komen, maar Wes Anderson (52) zit met zijn gedachten al bij zijn volgende film. Een titel heeft die nog niet. De regisseur van onder andere The grand Budapest hotel en Fantastic Mr. Fox is spaarzaam met details over zijn volgend project, maar hij kan alvast rekenen op een cast om u tegen te zeggen.

Bryan Cranston (65), bekend als de scheikundeleraar annex drugsbaron Walter White in Breaking bad, is de laatste toevoeging aan een indrukwekkend ensemble. Bill Murray (70), Tilda Swinton (60), Adrien Brody (48) en Jason Schwartzman (41) draafden al vaak op in films van Anderson. Scarlett Johansson (36) was al te horen in diens animatiefilm Isle of dogs. Voor Tom Hanks (65) en Margot Robbie (31) wordt het de vuurdoop.(dewo)

Vastgoed

Jobs in de regio