Na een onderbreking van één jaar kan er bij Coda terug gebarbecued worden. 

Na een onderbreking van één jaar kan er bij Coda terug gebarbecued worden. © Neel Vermeiren

Barbecue Coda wordt coronaproof georganiseerd

Wuustwezel -

Er wordt bij Coda gebarbecued op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Men werkt corona-safe via een systeem van inschrijvingen voor een bepaald tijdsslot.

 “We voorzien een maximum aantal deelnemers per tijdsslot”, zegt Alain de Kind. “Zo kunnen we verzekeren dat er genoeg ruimte is om het bezoek op een veilige manier te laten verlopen. De deelnemers kunnen onbekommerd genieten van de maaltijd. We volgen vanzelfsprekend de overheidsrichtlijnen die op dat moment van kracht zullen zijn.”

Inschrijven voor de barbecue kan in tijdssloten vanaf 12 tot 15 u of vanaf 16 tot 19 u en dat op zowel zaterdag als zondag. Inschrijven gaat via deze link naar de website van Tickoweb: https://codabbq.tickoweb.be Daar vinden de geïnteresseerden ook de prijzen van de beschikbare pakketten voedings- en drankjetons.

Het is voor alle ingeschreven bezoekers mogelijk om extra jetons te kopen ter plekke. Enkel iets willen komen drinken kan ook, zo lang het maximum aantal bezoekers per tijdsslot niet overschreden wordt. Maar dit kan niet via inschrijving geregeld worden. “Als jullie dus echt zeker willen zijn van een plaatsje, kom dan eten voor het goede doel”, nodigt de Kind uit. “Een bezoekje aan ons nieuwe huis staat alvast ook op het programma.” (vw)

MEER OVER