Eddy van De Toverfluit in zijn zaak waar de moeders zondag gevierd werden.  

Eddy van De Toverfluit in zijn zaak waar de moeders zondag gevierd werden.  ©  kma

De Toverfluit viert moeders en zet volgende zaterdag schlagerartiesten op podium samen met ‘overbuur’ Jones Zomerbar

Halle-Zoersel -

Baandancing De Toverfluit ziet weer licht aan het einde van de tunnel. Zo is er op zaterdag 21 augustus vanaf 14u een Jones meets Toverfluit-evenement met schlagerartiesten in de Jones Zomerbar schuin aan de overzijde van De Toverfluit aan de Turnhoutsebaan.

Na achttien maanden sluiting kunnen Eddy en Ria Van den Reeck toch weer wat beginnen dromen. Zo konden klanten zondag binnen en buiten iets komen drinken en was er zelfs een barbecue voor Moederdag. “We hebben onze tafels binnen wat verder uit elkaar gezet”, toont Eddy, die heel hard hoopt nu dat er vanaf 1 september weer gedanst mag worden. “Wij zitten met een ouder publiek. Al onze klanten zijn al heel lang dubbel gevaccineerd. Maar we hebben nog geen bevestiging dat het vanaf 1 september weer mag. We duimen heel hard.”

Moederdagbarbecue. 

Moederdagbarbecue. ©  kma

Bobby Prins 

Bobby Prins ©  lbm

Volgende zaterdag 21 augustus vanaf 14u organiseert De Toverfluit samen met de Jones Zomerbar schuin aan de overzijde van De Toverfluit aan de Turnhoutsebaan 439 in Schilde een schlagerevent. Bekende namen als Bobby Prins, Frank Galan, Franky Hayse, Nadine en Freddy Flashback zullen er optreden in openlucht. “De zomerbar van Jones is een schitterende locatie. Ons personeel gaat daar dan een namiddag werken. We zien er naar uit”, zegt Eddy.

Kaarten kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via Ria op tel. 0474-64.29.26  kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio