©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Supporters Beerschot: vergeet dit weekend je Covid Safe Ticket niet

Vanaf dit weekend zal er geen capaciteitslimiet meer zijn in de Belgische voetbalstadions. Elke abonnee of tickethouder moet wel een Covid Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen om het stadion binnen te mogen. Zondag zullen de supporters van Beerschot een driedelige controle moeten passeren alvorens ze toegang krijgen tot het stadion.

kofr

Bij de eerste controlepost wordt het Covid Safe Ticket (CST) gescand. Dat ticket kan je via de CovidSafe app downloaden en eventueel afdrukken. Je kan het ook gewoon op je smartphone tonen als QR-code. Je krijgt een Covid Safe Ticket als je minstens twee weken geleden je tweede coronavaccinatie hebt gekregen of als je een negatieve coronatest kan voorleggen. Meer info over het CST vind je op de website van CovidSafe. Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven geen CST bij zich te hebben.

Bij de tweede controlepost wordt de identiteitskaart gevraagd om gesjoemel met Covid Safe Tickets te vermijden. Aan de laatste controlepost moet je dan je abonnement of toegangsticket scannen. Abonnees kunnen vanaf dit weekend terug op hun vaste plek gaan zitten, ze moeten zich daar vooraf niet meer voor registreren. Losse tickets zijn online en in de ticketcorner te koop. Bubbels en mondmaskers zijn vanaf dit weekend niet meer verplicht.

MEER OVER K. Beerschot V.A.