En toen zette Lou (6) de ontvangst van Radja even ‘on hold’: “Hij moest en zou die handtekening hebben”

Ontroerend moment tijdens de ontvangst van Radja Nainggolan op de Bosuil, vrijdag. Terwijl de nieuwe aanwinst van the Great Old stond te praten met Antwerp-eigenaar Paul Gheyssens, schuifelde de kleine Lou (6) bedeesd tot bij Radja om een handtekening te vragen. En die kreeg hij meteen. “Van zodra hij wist dat Radja op komst was, wilde hij ernaartoe”, zegt mama Marly van der Made (39).

dvd

Al meteen toen ze wakker werd kreeg Marly een hele hoop berichten en screenshots toegestuurd: Radja Nainggolan, ex-Rode Duivel en voormalig speler bij topploegen als AS Roma en Inter, was onderweg naar de Bosuil om er twee jaar te komen spelen. Marly en haar gezin gaan al jaren naar de thuismatchen zien, en wanneer het kan (en mag, want corona) nemen ze hun zesjarige zoontje Lou mee.

“Van zodra hij de naam Radja hoorde, wilde Lou naar de Bosuil om hem te kunnen zien, en wie weet een handtekening te vragen”, vertelt Marly. “Rond half elf kwamen we aan en hoorden we dat Paul Gheyssens er al was. Nog eens anderhalf uur zenuwachtig wachten later, kwam Radja dan zelf ook aan. Het was bijzonder, zo als enige vrouw, maar ook heel gezellig.”

Marly had Lou’s enthousiasme al een beetje proberen te temperen. “Niet te teleurgesteld zijn als we hem niet kunnen zien”, had ik hem voorzichtig gezegd. “Maar voor de zekerheid hielden we toch maar een balpen in de aanslag. Toen we in de buurt waren terwijl Paul Gheyssens Radja ontving, schuifelde Lou, ondernemend als hij is, richting Radja. Het ontvangstcomité moest maar even wachten”, lacht Marly.

Radja zette meteen zijn kribbel op Lou’s shirtje en kreeg er applaus voor. “Het is niet Lou’s eerste handtekening”, zegt Marly. “Hij heeft er al een stuk of vijf, onder andere van Faris Haroun en Ivan Leko. Deze kan dus mooi bij zijn collectie en ze is toch extra speciaal, want Lou kent Radja al goed van zijn tijd bij de Rode Duivels. Hij is er grote fan van.”

Ook Marly zelf is enthousiast met de komst van Nainggolan. “We hadden al twee sterkhouders met Michael Frey en Viktor Fischer, maar nu zit het helemaal goed. Nu moet het gaan gebeuren, kan niet anders.”

 

MEER OVER Meest gelezen

MEER OVER VOETBAL