©  VTM

Realityreeks volgt gezin Kathleen Aerts tijdens zoektocht naar B&B in Zuid-Afrika én in hun Kempense hoeve

Jaren geleden stapte Kathleen Aerts uit de schijnwerpers als ‘de blonde van K3’ en besloot ze om te verhuizen naar Zuid-Afrika, een van de mooiste plekken ter wereld. Nu is de Kempense klaar om samen met haar gezin een nieuw verhaal te schrijven: een luxueuze guesthouse openen. Dat avontuur is vanaf maandag 23 augustus te volgen in Villa Zuid-Afrika op VTM 2. Ook wat het gezin allemaal uitspookt op hun hoeve in Eindhout (Laakdal) – waar ze nog geregeld verblijven – zal te zien zijn in de reeks.

Kathleen Aerts runt in Zuid-Afrika al enkele jaren een reisbureau, maar daar komt binnenkort een guesthouse bij. Villa Zuid-Afrika toont alle stappen in dat avontuur. Het tv-programma geeft een exclusieve inkijk in het leven van de flamboyante flapuit Kathleen.

Samen met haar rationele man Steven, hun twee stoere zonen en hun drie huisdieren toont Kathleen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom. De typische Kempische en sarcastische humor, het af en toe grappige gekibbel en de warme, hechte gezinsband horen daarbij.

Kathleen en haar man Steven. 

Kathleen en haar man Steven. ©  VTM

“Al tien jaar praten we erover om een guesthouse te openen in ons thuisland Zuid-Afrika”, zegt Kathleen Aerts. “Het is zot dat we het nu ook écht gaan doen en we onze jarenlange droom eindelijk gaan realiseren. We moeten knopen doorhakken, een afspraak maken met de bank en keihard gaan voor die ene plek die ons doet wegdromen. Wat nu al zeker is: het wordt een onvergetelijk avontuur waarvan we op voorhand niet weten wat er op ons pad zal komen. En heel Vlaanderen kan het meevolgen.”

“We hadden een droom bij ons in Zuid-Afrika”, is te horen in de titelsong van het programma, die Kathleen zelf zingt. Met Droom! brengt ze na vier jaar een nieuwe single uit. In de videoclip wordt duidelijk waarom Kathleen en haar gezin hun hart verloren hebben aan Zuid-Afrika.

De beelden van een immens land met uitgestrekte landschappen en spectaculaire natuur doen wegdromen. De videoclip toont ook de eerste beelden van de reeks. In het nummer ontpoppen zonen Jay en Lewis zich bovendien tot echte raptalenten. (jvo)

LEES OOK: Kathleen Aerts terug op tv met zoektocht naar B&B in Zuid-Afrika: “Tijd om droom te verwezenlijken”

‘Villa Zuid-Afrika’, vanaf maandag 23 augustus op VTM 2.