©  ISOPIX

Radja Nainggolan ontbindt contract bij Inter, Besiktas ligt in pole position

Radja Nainggolan (33) heeft zijn contract bij Inter in onderling overleg met de club beëindigd. Cagliari wil hem graag terughalen, maar kan niet op tegen de contracten die Nainggolan in Turkije krijgt aangeboden. De Turkse topclub Besiktas ligt voorlopig in pole position.

kofr

Het aanbod van Besiktas is niet mis: een contract voor twee jaar ter waarde van 4,8 miljoen euro, met een bonus van 800.000 euro per jaar. Alles bij elkaar zou het dus gaan om een deal van 6,4 miljoen euro. Daar kan Cagliari voorlopig niet tegen op.

Nainggolan werd overigens ook aangeboden bij Antwerp, dat met interesse luisterde, maar hoewel de club financieel sterk staat en goed betaalt, is een gelijkaardig salaris aanbieden als Besiktas (2,4M per jaar) momenteel geen optie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nainggolan zou nochtans graag bij Cagliari blijven. Hij leerde op Sardinië zijn vrouw Claudia kennen, ze wonen er al jaren samen met hun twee kinderen. Nainggolan speelde tussen 2010 en 2014 al voor de club, de voorbije twee seizoenen speelde hij er op uitleenbasis van Inter. De onderhandelingen voor een verlengd verblijf bij Cagliari slepen echter al maanden aan zonder een oplossing.

Inter betaalde drie jaar geleden 38 miljoen euro plus Nicolò Zaniolo aan Roma voor Nainggolan, maar die transfer werd geen succes voor onze landgenoot. De 30-voudige Rode Duivel speelde slechts 41 officiële wedstrijden voor de Nerazzurri.