©  Twitter Daniele Mari

Romelu Lukaku heeft het verkorven bij (deel van) Inter-fans: muurschildering in Milaan beklad

Romelu Lukaku staat op het punt om Inter te verlaten voor zijn oude liefde Chelsea. Al wordt die nakende transfer hem lang niet door alle supporters van zijn huidige club in dank afgenomen.

Yanko Beeckman

Na de titel die hij afgelopen seizoen met Inter behaalde, genoot Romelu Lukaku een heldenstatus aan de blauw-zwarte kan van Milaan. Nu blijkt dat de Rode Duivel op het punt staat om de overstap te maken naar Chelsea is die liefde bij een deel van de supporters flink bekoeld. Enkele Inter-ultra’s bekladden in het centrum van Milaan een muurschildering die diende als eerbetoon aan Lukaku.

Op een andere foto’s zijn enkele supporters dan weer te zien met een spandoek waarop geschreven staat: ‘We zijn jullie allemaal beu.’ De supporters zagen deze zomer eerder ook al Achraf Hakimi vertrekken naar Paris Saint-Germain, terwijl Lautaro Martinez wordt gelinkt aan een transfer naar Engeland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.