©  rr

Winkelvereniging stelt moederdagbox samen met lokale producten

Deurne -

Deurnse handelaars hebben de handen in elkaar geslagen om de mama’s in de watten te leggen op de enige echte Moederdag, nu zondag 15 augustus. Winkelcentrum Gallifortlei wil op die manier ook het lokaal winkelen promoten en er is ook een gouden ticket te winnen.

Zondag 15 augustus is het dé hoogdag voor alle (Antwerpse) moeders. Op Moederdag worden de mama’s in de bloemetjes gezet en Winkelcentrum Gallifortlei heeft daarvoor een geschenkbox samengesteld in samenwerking met verschillende Deurnse handelaars.

Tegelijkertijd wil de winkelvereniging het lokaal winkelen promoten. Een moederdagbox kost 75 euro met daarin een ontbijtmand, kaasschotel, orchidee, een hartvormige geschenkdoos met chocolade, gemalen koffie en een lingerie fitting. “En we voorzien ook een extraatje”, zegt Alain Hoeckx, voorzitter van Winkelcentrum Gallifortlei. “In één van de moederdagboxen is een gouden ticket te vinden, goed voor een verwendagje in Deurne ter waarde van 250 euro. Goed voor een massage, een uitgebreid kappersbezoek, een manicure en een cadeaubon voor lingerie. De uitgelezen kans om zondag goede punten te scoren.

De box bestellen kan nog tot vrijdag 13 augustus en wordt aan huis geleverd.

 jas

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners