Lore Vanden Broeck in haar nieuwe winkel. 

Lore Vanden Broeck in haar nieuwe winkel. © RR

Kids concept store jackie oo opent deuren in centrum Bonheiden

Bonheiden -

Kids concept store jackie oo opent dit weekend in het centrum van Bonheiden. Op 7 en 8 augustus ontdek je tussen 10 en 18 uur de samengestelde collectie schoenen en accessoires van eigenares Lore Vanden Broeck.

Erik Van Eycken

Vanaf zaterdag kan je in Dorp 81 terecht bij jackie oo, een Kids concept store. Eigenares Lore Vanden Broeck leidt kinderen en hun (groot)ouders vakkundig doorheen de nieuwe trends. Een mix van gevestigde merken en hippe nieuwe merken met schoenmaten die gaan van 16 tot en met 42. Daarnaast vind je er ook accessoires zoals back to school artikelen, petten, zonnebrillen en kinderboeken.

“We gaan voor blije gezichten. Met onze persoonlijke aanpak en stijladvies op maat wordt schoenen kopen echt een plezier”, vertelt Lore. “En terwijl broer of zus rustig passen, kunnen de kleinsten zich uitleven in ons jackie oo-atelier. Zo wordt het een plezante ervaring voor iedereen”, weet ze.

Voor Lore wordt een stille droom werkelijkheid. Ze ruilde enkele maanden geleden haar carrière als zelfstandig HR-consultant in om haar eigen kinderschoenwinkel op te starten. “De droom om ooit iets te gaan doen met kindermode was er al. Door het gemis van een leuke kinderschoenwinkel in de buurt, besloot ik om er voor te gaan. “

Belgische touch

De ideale locatie vond ze in Bonheiden. “Kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit zijn een must in mijn collectie, een Belgische touch is een enorme plus. Bij ons vind je oerdegelijke merken als Angulus, Gallucci en Young Soles”, legt ze uit.

Wie tijdens het openingsweekend jackie oo een bezoekje brengt, krijgt bij aankoop van een paar schoenen of boekentas een leuke ‘terug naar school’-goodiebag. ’s Namiddags is er telkens een ijskar. (evb)

MEER OVER Net Open

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio