©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Fandag Beerschot gaat niet door, foodtruckfestival tegen Club Brugge

De fandag van Beerschot, die gepland stond op zondag 8 augustus, gaat niet door omwille van de strenge coronarestricties die de club werden opgelegd. Zondag 22 augustus organiseert Beerschot wel een foodtruckfestival in combinatie met de uitwedstrijd tegen Club Brugge.

kofr

Beerschot wilde zondag 8 augustus een fandag organiseren in het Olympisch Stadion. Na overleg over de coronamaatregelen werd echter duidelijk dat dat evenement onmogelijk kon doorgaan. Strenge restricties zoals ten allen tijde een mondmasker dragen, geen vrije circulatie, aanschuiven aan elke activiteit en het feit dat er maar een beperkt aantal mensen in bubbels voor het podium mochten staan met anderhalve meter afstand tussen de bubbels zorgden ervoor dat Beerschot de fandag alsnog moest annuleren. Uitstel is echter geen afstel, Beerschot gaat op naar een nieuwe datum.

Na de geplande versoepelingen op 13 augustus zal Beerschot wel een foodruckfestival organiseren. Dat evenement gaat door op zondag 22 augustus, in combinatie met de uitwedstrijd tegen Club Brugge. Die wedstrijd zal op groot scherm te zien zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws