©  Beerschot

Nu ook officieel: Issa Soumaré is de nieuwste aanwinst van Beerschot

De technische commissie van Beerschot draait deze week overuren. Zoals we eerder aankondigden heet de nieuwste aanwinst Issa Soumaré (20) en die transfer is nu ook officieel. Hij tekende een contract tot medio 2025.

kofr

Issa Soumaré is een Senegalese linksbuiten die het voorbije seizoen acht keer scoorde voor Orléans in de Franse derde klasse.

“Issa is een krachtige atleet met een goeie actie”, legt technisch manager Sander Van Praet uit op de clubwebsite. “Hij viel ons op omwille van zijn ongelooflijke sprongkracht en snelle dribbels. Hij koppelt die atletische kwaliteiten aan scorend vermogen. Issa had vorig seizoen een aandeel in 11 van de 49 goals die Orléans maakte. We zijn blij om zo’n speler toe te voegen aan onze voorlinie.”

Wie is de volgende?

Eerder deze week raakte bekend dat Beerschot de 19-jarige Femi Seriki voor een jaar zal huren van zusterclub Sheffield United. Die deal zou intussen bijna afgerond zijn. Ook dook de naam van de Schotse spits Lawrence Shankland op. Beerschot heeft volgens Engelse media een bod uitgebracht bij Dundee United, maar zou lang niet de enige club zijn die geïnteresseerd is in de spits.

LEES OOK: Beerschot gaat voor Schotse spits Lawrence Shankland

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws